AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük köprü görmek

Kahve falında küçük köprü görmek

Kahve falında küçük köprü görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, engellerin ortadan kalkacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında küçük köprü gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik girişimlerden veya yatırımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında küçük köprü görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işaret eder.

Kahve falında boğaz köprüsünde yüzmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında mavi köprü görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, çok zor günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında camdan köprü görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köprüde oturmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında taş köprü görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köprüde beklemek işlerini hafifleteceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında köprü çizmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, pişmanlığa rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir