AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehir köprü görmek

Kahve falında nehir köprü görmek

Kahve falında nehir köprü görmek kötülüklerden uzak kalacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, elindeki malların gideceğine, kimseye borçlanmayacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında nehir köprü gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere ters gelebilecek ya da uyumsuz davranışlarda bulunmanız ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında nehir köprü görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında köprü ve nehir görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında nehir ve köprü görmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına inanılır.

Kahve falında nehir üstünde köprü görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine işarettir.

Kahve falında nehir üzerindeki köprüden geçmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında nehir üzerinde köprü görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında berrak nehir görmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, tebrik edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duru nehir görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir