AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksek bir dağ görmek

Kahve falında çok yüksek bir dağ görmek

Kahve falında çok yüksek bir dağ görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, işlerin aksayacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, hidayete ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bir dağ gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade zorluğu hissettiğinizde tartışmalardan kaçının.

Kahve falında çok yüksek dağa çıkmak yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir dağdan inmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek dağa tırmanmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, şükrederek yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek dağda olmak uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, huzursuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir dağın tepesine çıkmak sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine delalettir.

Kahve falında yüksek dağda yürümek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek dağda kar görmek başarısızlığa düşeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek dağdan bakmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir