AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksek dağa çıkmak

Kahve falında çok yüksek dağa çıkmak

Kahve falında çok yüksek dağa çıkmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, gelirinin düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek dağa çıkmak gördüyseniz:

  • Çok geç olmadan veya kontrolden çıkmadan önce, ısrarla üzerinde durmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında yüksek dağlara çıkmak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir dağa çıkmak arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir dağın tepesine çıkmak kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza delalet eder.

Kahve falında çok yüksek bir dağa çıkmak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında çok yüksek dağa çıkmak mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine işarettir.

Kahve falında yüksek dağda oturmak sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek dağdan inmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağdan bakmak çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir