AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek dağda kar görmek

Kahve falında yüksek dağda kar görmek

Kahve falında yüksek dağda kar görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, şan şöhret kazanacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek dağda kar gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size istemediğiniz şeyler yaptırmaya çalışabilir veya sizi istemediğiniz bir duruma düşürebilirler.

Kahve falında yüksek dağda kar görmek neşesinin de yerine geleceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek karlı dağ görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında çok yüksek dağ görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek dağlarda gezmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, işini büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir dağda olmak ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalettir.

Kahve falında yüksek dağda oturmak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yokluk içine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksek dağa çıkmak geriye doğru gideceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir dağda olduğunu görmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir