AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yoğun adet olduğunu görmek

Kahve falında çok yoğun adet olduğunu görmek

Kahve falında çok yoğun adet olduğunu görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok yoğun adet olduğunu gördüyseniz:

  • Hakkınızda kötü dedikodular çıkabilir.

Kahve falında çok yoğun adet olduğunu görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yoğun bakımda hasta görmek malında zulüm meydana gelmesine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu duymak hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu yoğun bakımda görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yoğun yağmur yağdığını görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yoğun trafik görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına inanılır.

Kahve falında yoğun kar yağışı görmek isteklerine kulak vereceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında yoğun kar görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir