AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğun kar görmek

Kahve falında yoğun kar görmek

Kahve falında yoğun kar görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, kazancının günden güne çok artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğun kar gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyler için üzülmemeli, ne yapılabileceğine odaklanmalısınız.

Kahve falında yoğun kar yağdığını görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yoğun kar görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine inanılır.

Kahve falında yoğun kar yağışı görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yoğun trafik görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşini yoğun bakımda görmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına inanılır.

Kahve falında iş yoğunluğu görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eşini yoğun bakımda görmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini yoğun bakımda görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir