AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu duymak

Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu duymak

Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu duymak maddi anlamda rahatlık göreceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Sizin için angarya olmanın üstüne çıkamayan işleri bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu duymak genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğun bakımda yattığını görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında kardeşini yoğun bakımda görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, hikmet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında babasını yoğun bakımda görmek evlerindeki huzurun artacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında anneyi yoğun bakımda görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu yoğun bakımda görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, iyi geçiminin de bozulacağına delalettir.

Kahve falında yoğun bakımdan çıkmak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir