AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğun yağmur yağdığını görmek

Kahve falında yoğun yağmur yağdığını görmek

Kahve falında yoğun yağmur yağdığını görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğun yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Beklenmeyeni beklemelisiniz.

Kahve falında yoğun yağmur yağdığını görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında yoğun kar yağdığını görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yoğun yağmur görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına alamet eder.

Kahve falında eşini yoğun bakımda görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yoğun sis görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında iş yoğunluğu görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında anneyi yoğun bakımda görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını yoğun bakımda görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir