AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğun bakımda hasta görmek

Kahve falında yoğun bakımda hasta görmek

Kahve falında yoğun bakımda hasta görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, işinde dar boğaza gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı işaret eder.

Kahve falında yoğun bakımda hasta gördüyseniz:

  • Kendinize güvenebilmeniz zordur.

Kahve falında yoğun bakımda hasta görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında yoğun bakımda yattığını görmek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yoğun bakımdan çıkmak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, rızkın gittikçe azalacağına işarettir.

Kahve falında birini yoğun bakımda görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu duymak güzelliklere rast gelineceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında babasını yoğun bakımda görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi yoğun bakımda görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu yoğun bakımda görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir