AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu yoğun bakımda görmek

Kahve falında çocuğunu yoğun bakımda görmek

Kahve falında çocuğunu yoğun bakımda görmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, güzel günler geçireceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu yoğun bakımda gördüyseniz:

  • Etkileyici kişilerle tanışabilir veya çarpıcı bilgiler elde edebilirsiniz.

Kahve falında çocuğunu yoğun bakımda görmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine delalettir.

Kahve falında kardeşini yoğun bakımda görmek ardından yeni bir işe gireceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına delalettir.

Kahve falında yoğun bakımda hasta görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını yoğun bakımda görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına rivayet eder.

Kahve falında birini yoğun bakımda görmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini yoğun bakımda görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu duymak rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında yoğun bakımdan çıkmak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir