AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğun trafik görmek

Kahve falında yoğun trafik görmek

Kahve falında yoğun trafik görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine işaret eder.

Kahve falında yoğun trafik gördüyseniz:

  • Hemen hemen her konuyu kolayca anlayabilecek bir zihinsel esnekliğe sahipsiniz.

Kahve falında yoğun trafik görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine işaret eder.

Kahve falında trafik yoğunluğu görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, herkesin takdirinin toplanacağına tabir olunur.

Kahve falında iş yoğunluğu görmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu duymak başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında annesini yoğun bakımda görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında yoğun bakımda hasta görmek ağız tadı ile yaşanacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına işaret eder.

Kahve falında yoğun yağmur görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yoğun bakımdan çıkmak üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir