AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yemek yiyip doymamak

Kahve falında çok yemek yiyip doymamak

Kahve falında çok yemek yiyip doymamak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında çok yemek yiyip doymamak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde içine kapanık tutumlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında yemek yemek ama doymamak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, hasta olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek yemek ve doymamak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemek yiyip doymadığını görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine yorulur.

Kahve falında yemek yerken doymamak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında doyana kadar yemek yemek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, büyük miktarda para kazanılacağına delalettir.

Kahve falında yemeğe doymamak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok yemek yiyip doymamak mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yemek yiyip doymamak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir