AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek yemek ama doymamak

Kahve falında yemek yemek ama doymamak

Kahve falında yemek yemek ama doymamak çok zor günler geçireceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek yemek ama doymamak gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar oldukça zorlanılan konularda genel geçer çözümler üretiyor veya kalıcılığı olacak sözler vermiyor olabilirsiniz.

Kahve falında yemek yemek ama doymamak aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içmek ama doymamak işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında evlenmek ama mutsuz olmak amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaçmaya çalışmak ama koşamamak yaşanan hastalıkların sona ereceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında namaz kılmaya çalışmak ama kılmamak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında bıçaklanmak ama ölmemek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ama görmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir