AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğe doymamak

Kahve falında yemeğe doymamak

Kahve falında yemeğe doymamak sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine delalet eder.

Kahve falında yemeğe doymamak gördüyseniz:

  • Bazen akışta kalmak en iyisidir.

Kahve falında yemek yemek ama doymamak uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yemek yiyip doymadığını görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek yemek ve doymamak kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına delalet eder.

Kahve falında doyana kadar yemek yemek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemek yiyip doymamak gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, herkesin şaşırtılacağına işarettir.

Kahve falında yemeğe doymamak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemek yerken doymamak başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında çok yemek yiyip doymamak daha fazla kazanç getireceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir