AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek yerken doymamak

Kahve falında yemek yerken doymamak

Kahve falında yemek yerken doymamak maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, dileklerinin yerine geleceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek yerken doymamak gördüyseniz:

  • İşinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda önünüzde açılan yolda yürümeniz gerekebilir.

Kahve falında yemek yerken doymamak gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, aradaki buzların eritileceğine delalet eder.

Kahve falında dönüp dolaşıp aynı yere gelmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında yemeğe doymamak çalışmalarının beğenileceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yemek yiyip doymamak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok yemek yiyip doymamak helal lokmalar yiyeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doyana kadar yemek yemek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, maddi sorumluluklarının artacağına inanılır.

Kahve falında yemek yemek ve doymamak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine yorulur.

Kahve falında yemek yemek ama doymamak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir