AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek yemek ve doymamak

Kahve falında yemek yemek ve doymamak

Kahve falında yemek yemek ve doymamak acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, büyük başarılar elde edeceğine, yaşama hevesinden olacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Kahve falında yemek yemek ve doymamak gördüyseniz:

  • Gelişmelere karşı iyi bir ritm anlayışına sahipsiniz.

Kahve falında yemek yemek ve doymamak atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek yiyip doymadığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında doyana kadar yemek yemek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine delalettir.

Kahve falında yemek yiyip doymamak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok yemek yiyip doymamak diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, işinde büyük başarılar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemeğe doymamak destek için ailesiyle de konuşacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemek yemek ama doymamak itibarının ve makamının artacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek yerken doymamak hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir