AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok uzun boylu adam görmek

Kahve falında çok uzun boylu adam görmek

Kahve falında çok uzun boylu adam görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, istemediği halde borçlanacağına işarettir.

Kahve falında çok uzun boylu adam gördüyseniz:

  • İstikrarlı bir gelecek kurmanıza veya yeteneklerinizi daha verimli değerlendirmenize katkısı olacak evraklarınızı ya da kağıt üzerinde ki işleri korumalısınız.

Kahve falında uzun boylu bir adam görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun boylu adam görmek kasasının ağırlaşacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun boylu adamlar görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok uzun boylu bir adam görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu yaşlı adam görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, insanlarla arasının iyi olacağına işarettir.

Kahve falında çok uzun boylu adam görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yepyeni biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında çok uzun boylu görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında başka birini uzun boylu görmek çok büyük borçlar alacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir