AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok uzun boylu görmek

Kahve falında çok uzun boylu görmek

Kahve falında çok uzun boylu görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok uzun boylu gördüyseniz:

  • Gereken koşulları oluşturmadan ilerlemek yanlış olabilir.

Kahve falında uzun boylu bir erkek görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine işaret eder.

Kahve falında uzun boylu olmak maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun boylu yakışıklı erkek görmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, yaşam standartlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi uzun boylu görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında uzun boylu bir adam görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında uzun boylu bebek görmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok uzun boylu erkek görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun boylu erkek almak hayallerin gerçekleşeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir