AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun boylu bir adam görmek

Kahve falında uzun boylu bir adam görmek

Kahve falında uzun boylu bir adam görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu bir adam gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar ya da geçireceğiniz zaman ilişkilerinizin güçlenmesini sağlayabilir.

Kahve falında uzun boylu bir adam görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok uzun boylu adam görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında uzun boylu adamlar görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine alamet eder.

Kahve falında uzun boylu yaşlı adam görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun boylu adam görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çok uzun boylu bir adam görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında uzun boylu sevgili görmek bebek sahibi olunacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini uzun boylu görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir