AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birini uzun boylu görmek

Kahve falında başka birini uzun boylu görmek

Kahve falında başka birini uzun boylu görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına işarettir.

Kahve falında başka birini uzun boylu gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz olumlu davranışlarla durumu atlatabilirsiniz.

Kahve falında başka birini uzun boylu görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına inanılır.

Kahve falında boyu uzun erkek görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu bir insan görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında uzun boylu olmak yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında uzun boylu bir kadın görmek düşlediği evliliğin gecikeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında çok uzun boylu insanlar görmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, kötü halinden eser kalmayacağına işarettir.

Kahve falında uzun boylu adam görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında uzun boylu birine sarılmak üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir