AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok tarak görmek

Kahve falında çok tarak görmek

Kahve falında çok tarak görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok tarak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor ya da gözden kaçırıyor olabilirsiniz.

Kahve falında başkasının tarağıyla saç taramak haramdan ve zinadan uzak duracağına, o işten ekmek yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinden tarak almak rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işarettir.

Kahve falında gümüş tarak görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tarak satın almak kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni tarak görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden tarak almak ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarak kırıldığını görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında dişleri kırık tarak görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, ayaklandıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir