AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarak satın almak

Kahve falında tarak satın almak

Kahve falında tarak satın almak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, işlerinin günden güne açılacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, kazancının düşeceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında tarak satın almak gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamakta fayda var.

Kahve falında tarak satın almak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında birine tarak vermek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı tarak görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında dişleri kırık tarak görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık dişli tarak görmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında altın tarak görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hediye tarak almak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taraktan saç temizlemek daha rahat bir hayatı olacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir