AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri kırık tarak görmek

Kahve falında dişleri kırık tarak görmek

Kahve falında dişleri kırık tarak görmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere, yanlış yollardan döneceğine delalet eder.

Kahve falında dişleri kırık tarak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır planladığınız amaçlarınıza ulaşmanın yolu açılıyor.

Kahve falında dişleri kırık tarak görmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık tarakla saç taramak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, buna rağmen kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında kırık tarak görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık dişli tarak görmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına delalet eder.

Kahve falında dişi kırık tarak görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  delalet eder.

Kahve falında tarak ve ayna görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, işlerin günden güne daha da artacağına işarettir.

Kahve falında temiz tarak görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına işarettir.

Kahve falında renkli tarak görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, yeni mallara sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir