AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş tarak görmek

Kahve falında gümüş tarak görmek

Kahve falında gümüş tarak görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, borçlanacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında gümüş tarak gördüyseniz:

  • Duygusal bir konu yanıltıcı etkilere neden olabilir.

Kahve falında gümüş tarak görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ölüden tarak almak hayırlı bir yola girileceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eski tarak görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalettir.

Kahve falında mavi tarak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tarak görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta tarak görmek uzak bir yola gidileceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında pembe tarak görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynalı tarak görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir