AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden tarak almak

Kahve falında ölmüş birinden tarak almak

Kahve falında ölmüş birinden tarak almak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden tarak almak gördüyseniz:

  • Bazı konuları kendinizi daha iyi hissetmenizi veya daha rahat hareket etmeyi sağlayacak şekilde çarpıtma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında kırılan tarak görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın tarak görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, ticaret ehli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta tarak görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, doğruluğu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden tarak almak el açmayacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına yorulur.

Kahve falında bit tarağı görmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kirli tarak görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, ona mutluluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah tarak görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, yeni bir makama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarakta bit görmek sorunların aşılacağına, onlara galip geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir