AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok süslü olmak

Kahve falında çok süslü olmak

Kahve falında çok süslü olmak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, kendinden emin adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında çok süslü olmak gördüyseniz:

  • Fazla iyimserliği gerçekçiliğe tercih etmemekte fayda var.

Kahve falında süslü mezar görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süslü horoz görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süslü çam ağacı görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya alamet eder.

Kahve falında süslü güvercin görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine inanılır.

Kahve falında süslü at görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süslü saat görmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine inanılır.

Kahve falında süslü pasta görmek karar vermekte güçlük çekeceğine, deniz aşırı işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında süslü giymek saygınlık göreceğine, ticaretinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir