AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü mezar görmek

Kahve falında süslü mezar görmek

Kahve falında süslü mezar görmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, yanlış yollardan döneceğine, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süslü mezar gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında süslü mezar görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine yorulur.

Kahve falında süslü sepet görmek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini süslü görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süslü kılıç görmek çok büyük başarılara imza atacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına işarettir.

Kahve falında süslü kapı görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında süslü at görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalet eder.

Kahve falında süslü kalem görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına yorulur.

Kahve falında süslü horoz görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir