AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü at görmek

Kahve falında süslü at görmek

Kahve falında süslü at görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, donanımlı kılacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında süslü at gördüyseniz:

  • Değişik ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz.

Kahve falında süslü at görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında süslü pasta görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında süslü merdiven görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında süslü terlik görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süslü köpek görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine tabir olunur.

Kahve falında süslü eşek görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına işarettir.

Kahve falında süslü bıçak görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok süslü olmak atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir