AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü çam ağacı görmek

Kahve falında süslü çam ağacı görmek

Kahve falında süslü çam ağacı görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, yanlış işlere girileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında süslü çam ağacı gördüyseniz:

  • Herhangi bir tepki göstermeden önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında süslü çam ağacı görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine inanılır.

Kahve falında süslü ağaç görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında kuru çam ağacı görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, aradığı aşkı bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde çam ağacı görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıya çam ağacı dikmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine inanılır.

Kahve falında çam ağacına tırmanmak çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çam ağacını yanarken görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına delalettir.

Kahve falında çam ağacı devrilmesi görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir