AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü saat görmek

Kahve falında süslü saat görmek

Kahve falında süslü saat görmek başarılara yeni başarılar katılacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, bolluğun sürekli olacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına delalet eder.

Kahve falında süslü saat gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı hesaba katmadan yapacağınız seçimler, kendi mantık hesaplaşmanız ödüllendirileceğinizi düşündürse de, yaratıcılık eklenmeden beklediğinizi almanız zor olabilir.

Kahve falında süslü kol saati görmek işinin gücünün hep rast gideceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında süslü saat görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süslü şapka takmak aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına inanılır.

Kahve falında süslü bardak görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, işlerinin gerileyeceğine delalettir.

Kahve falında kendini süslü görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü çam ağacı görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında süslü oda görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında süslü ev görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir