AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü horoz görmek

Kahve falında süslü horoz görmek

Kahve falında süslü horoz görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süslü horoz gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmenin daha başka yolları da var.

Kahve falında süslü horoz görmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında süslü elbise görmek haneye nifak gireceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine alamet eder.

Kahve falında süslü kemer görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında süslü kuzu görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında süslü şapka takmak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında süslü ağaç görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet eder.

Kahve falında süslü güvercin görmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süslü yorgan görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir