AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü pasta görmek

Kahve falında süslü pasta görmek

Kahve falında süslü pasta görmek kişinin tek başına kalacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süslü pasta gördüyseniz:

  • İş birliği yapmakda zorlanabilirsiniz.

Kahve falında süslü pasta görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında süslü kuzu görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına rivayet eder.

Kahve falında süslü koyun görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Kahve falında süslü yatak görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına delalettir.

Kahve falında süslü sepet görmek talihin yüzlerine güleceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süslü kadın görmek çok büyük yenilikler yapacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine inanılır.

Kahve falında süslü karyola görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında süslü çam ağacı görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir