AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü güvercin görmek

Kahve falında süslü güvercin görmek

Kahve falında süslü güvercin görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süslü güvercin gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde bile erkek satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında süslü güvercin görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına alamet eder.

Kahve falında süslü küp görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süslü domuz görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına rivayet eder.

Kahve falında süslü araba görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süslü karyola görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine inanılır.

Kahve falında süslü makas görmek sevdiği insana kavuşacağına, endişeli durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süslü köpek görmek aksiliklerin baş göstereceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında süslü kadın görmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir