AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok su içip doymamak

Kahve falında çok su içip doymamak

Kahve falında çok su içip doymamak eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına inanılır.

Kahve falında çok su içip doymamak gördüyseniz:

  • Farklı bir alanda maceraya atılmanıza neden olacak beklenmedik fırsatlar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Kahve falında su içip doymamak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, hızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok su içip doymamak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında su içip suya doymamak gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin icinde dolasmak hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine işarettir.

Kahve falında su içmek suya doymamak rahat bir döneme gireceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doymadan su içmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içmek ama doymamak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına yorulur.

Kahve falında su içmek ve doymamak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, borçlarını bitireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir