AnaSayfa / Genel / Kahve falında doymadan su içmek

Kahve falında doymadan su içmek

Kahve falında doymadan su içmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, gergin olacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doymadan su içmek gördüyseniz:

  • Aslında problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller.

Kahve falında su içmek ve doymamak rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında doya doya su içmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında su içmek ama doymamak istediği evde oturacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kana kana su içmek doymamak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına alamet eder.

Kahve falında su içmek suya doymamak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında doymadan su içmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına inanılır.

Kahve falında su içip suya doymamak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok su içip doymamak çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir