AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içip suya doymamak

Kahve falında su içip suya doymamak

Kahve falında su içip suya doymamak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, insanlarla uyumunun artacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine alamet eder.

Kahve falında su içip suya doymamak gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler esnasında ilginç teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında su içip doymamak zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su içip suya doymamak sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, hayatının iplerini eline alacağına delalettir.

Kahve falında çok su içip doymamak para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, hayırlı bir sürece girileceğine delalet eder.

Kahve falında evin icinde dolasmak buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında suya doymamak etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına alamet eder.

Kahve falında su içmek ve doymamak bunun da geleceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su içmek suya doymamak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında doya doya su içmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, hayırlı günlerin geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir