AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içmek ve doymamak

Kahve falında su içmek ve doymamak

Kahve falında su içmek ve doymamak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında su içmek ve doymamak gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunların parayla ilgili olanları en kolay halledilecek olanlarıdır.

Kahve falında doya doya su içmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kana kana su içmek doymamak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında su içmek ama doymamak çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına işarettir.

Kahve falında su içmek ve doymamak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine inanılır.

Kahve falında su içmek suya doymamak neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, gönlünün rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doymadan su içmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çok su içip doymamak rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında suya doymamak sorunların artacağına, hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir