AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit börek görmek

Kahve falında simit börek görmek

Kahve falında simit börek görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına işarettir.

Kahve falında simit börek gördüyseniz:

  • Zarafet daha fazla iş birliği anlamına gelebilir.

Kahve falında simit börek görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında simitçi olmak kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze simit görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, her şeyin gönlünce olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simit satmak eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında simit yedirmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında susamlı simit yemek kazançların artacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında fırında simit görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simit yaptığını görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir