AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit paylaşmak

Kahve falında simit paylaşmak

Kahve falında simit paylaşmak bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, bol kazanç getireceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında simit paylaşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizle ilgili kararlar almanız gerekebilir.

Kahve falında simit paylaşmak içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında yemeğini paylaşmak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına delalettir.

Kahve falında yiyeceğini paylaşmak çok para kazanacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında yumurta paylaşmak henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yaptığı hataları düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında kağıt para paylaşmak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine delalettir.

Kahve falında şeker paylaşmak sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz paylaşmak yol alacağına, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dondurma paylaşmak şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir