AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit ve susam görmek

Kahve falında simit ve susam görmek

Kahve falında simit ve susam görmek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında simit ve susam gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hareketleriyle kendi kendilerini sabote edebilirler.

Kahve falında susamlı simit yemek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında susamlı simit almak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simit susamı görmek kısmetin ve talihin açılacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında susamlı simit görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında simit ve susam görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, başarıların devamlı olacağına alamet eder.

Kahve falında susam yediğini görmek falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kavrulmuş susam görmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, öz güveninin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil susam görmek de zenginliğe kavuşacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir