AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit verdiğini görmek

Kahve falında simit verdiğini görmek

Kahve falında simit verdiğini görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, daha çok iş yapacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kötü karakterli bir kadına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, para sıkıntısı çekeceğine delalettir.

Kahve falında simit verdiğini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyleri kendi kendinize büyütüyorsunuz.

Kahve falında birinin simit verdiğini görmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, sıkıntı yükleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında simit verdiğini görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kandil simiti yemek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında susamlı simit almak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında simit yapmak sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında yarım simit görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küflü simit yemek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında fırından simit almak gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir