AnaSayfa / Genel / Kahve falında martılara simit atmak

Kahve falında martılara simit atmak

Kahve falında martılara simit atmak etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, hayırlı haberler alınacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına alamet eder.

Kahve falında martılara simit atmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bağlantı kurabilir veya özel bir kişiyle eski stilde ya da geçmişle bağlantılı romantik anlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında martılara simit atmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sağlığının kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında martılara ekmek atmak maddi konularda kayıplar olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz ve martı görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına inanılır.

Kahve falında ölü martı görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına delalet eder.

Kahve falında martı yavrusu görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında martı sürüsü görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında büyük martı görmek barış için adım atacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında martı öldürmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir