AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin parmağında alyans görmek

Kahve falında birinin parmağında alyans görmek

Kahve falında birinin parmağında alyans görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, sorumluluk alacağına yorulur.

Kahve falında birinin parmağında alyans gördüyseniz:

  • Belli bir durum hakkında bazı kişileri bilgilendirmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında parmağa altın alyans takmak beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağımda alyans görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sağ parmakta alyans görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının parmağında alyans görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağında alyans görmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında parmağında alyans olduğunu görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında sol parmakta alyans görmek darda kalacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin parmağında alyans görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir