AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda beyaz fare görmek

Kahve falında çok sayıda beyaz fare görmek

Kahve falında çok sayıda beyaz fare görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda beyaz fare gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizi sizi kalkındıracağı ya da besleyeceği yerde, sizi aşağı çekiyor olabilir.

Kahve falında çok sayıda beyaz fare görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, rahat bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında çok sayıda fare görmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde beyaz fare görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz fare beslemek karlı işler yapacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına yorulur.

Kahve falında minik beyaz fare görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, ortamın bir hayli gerileceğine rivayet eder.

Kahve falında iki tane beyaz fare görmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ve beyaz fare görmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine delalettir.

Kahve falında evinde beyaz fare görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir