AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz fare beslemek

Kahve falında beyaz fare beslemek

Kahve falında beyaz fare beslemek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz fare beslemek gördüyseniz:

  • Duygusal problemler hayatınızı karışık hale dönüştürebilir.

Kahve falında beyaz fare beslemek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına işaret eder.

Kahve falında siyah fare beslemek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında fareyi beslemek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında fare beslemek haksızlıklara maruz kalınacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına tabir olunur.

Kahve falında fare beslediğini görmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, üzüntülü bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kuzu beslemek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz yılan beslemek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, çok büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin beslemek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir