AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane beyaz fare görmek

Kahve falında iki tane beyaz fare görmek

Kahve falında iki tane beyaz fare görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane beyaz fare gördüyseniz:

  • Ne başarmak istediğinizi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında bir tane beyaz fare görmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, evine bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında iki tane beyaz fare görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üç tane fare görmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane fare görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tane fare görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane siyah fare görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane beyaz güvercin görmek bolluğun ve bereketin geleceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane beyaz kedi görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir