AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok saman görmek

Kahve falında çok saman görmek

Kahve falında çok saman görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, kişinin şansının artacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına yorulur.

Kahve falında çok saman gördüyseniz:

  • Zor bir durumu sona erdirmek için dürüst olunması gerekiyor olabilir.

Kahve falında samandan ev görmek endişelerinin son bulacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında samanlıkta saklanmak parlak bir kariyere sahip olunacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında saman altında kalmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ahırda saman görmek sorunlarını bitireceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mercimek samanı görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuvalda saman görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük saman görmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında balya saman görmek kavgaların biteceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir