AnaSayfa / Genel / Kahve falında balya saman görmek

Kahve falında balya saman görmek

Kahve falında balya saman görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, çok mutsuz olacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında balya saman gördüyseniz:

  • Hislerinizi veya belli bir amacınızla ilgili düşüncelerinizi paylaşmanız çözüm üretmenizi ya da tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında balya saman görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında para balyası görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ot balyası görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya alamet eder.

Kahve falında balya balya para görmek zenginlik sahibi olunacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yonca balyası görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pamuk balyası görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine işarettir.

Kahve falında tütün balyası görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize rivayet eder.

Kahve falında ıslak saman görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir