AnaSayfa / Genel / Kahve falında saman altında kalmak

Kahve falında saman altında kalmak

Kahve falında saman altında kalmak huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saman altında kalmak gördüyseniz:

  • İşinizi, kariyerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda alışılmadık yerlerden gelen şanslar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Kahve falında saman altında kalmak yeni bir başlangıç yapmaya, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına delalettir.

Kahve falında sarı saman görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yonca samanı görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında yanmış saman görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında samanlıkta yatmak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına delalettir.

Kahve falında saman kağıdı görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında yanan saman görmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kendini samanlıkta görmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir